OM OSS

VISJON

GJ Machine skaper fremtidens industri

KJERNEVERDIER

Kvalitetsbevisst, innovativ, serviceinnstilt

GJ Machines historie går tilbake til 1989 da Gunnar Johnsen startet levering av utstyr til matindustrien med en annen eier.
I 2000 forlot han selskapet og startet for seg selv.
I 2006 skiftet vi navn til GJ Machine AS.
Som spesialist på automatisering og skreddersøm av løsninger innen automatisering og rustfritt stål, ble andre næringer kjent med oss og vi har siden den gang levert til mange forskjellige bransjer.
I dag leverer vi høyteknologi og automatisert produksjonslinje for all prosessindustri.

Det er dyrt å drive industriell produksjon i et høykostland som Norge. Derfor jobber stadig flere industribedrifter med effektivisering og automatisering av sine produksjonsprosesser. GJ Machine har hjulpet mange av dem, og tilbyr komplette produksjonslinjer, fra roboter til transportbånd og styringssystemer for næringsmiddelindustrien og annen prosessindustri i hele landet.

– Vi arbeider i en vid bransje, så vår kompetanse kan brukes mange plasser.

Fornøyde kunder kommer igjen, takket være våre fleksible og dyktige medarbeidere. I tillegg til utvikling og installasjon, har GJ Machine et stort fokus på kvalitet, kursing og opplæring. Stadig dukker det opp nye teknologier og nye arenaer for å vise seg frem.– Vi må holde oss oppdatert kontinuerlig.

Blant områdene GJ Machine også satser på er vision kamera-teknologi, der avanserte kameraer monteres på roboter. Med denne teknologien utfører ikke bare robotene mekanisk forflytting, men kan i tillegg identifisere feil og mangler ved et produkt. Kameraet kan gå inn og se om emballasjen holder god nok kvalitet, noe som gir et verdifullt bidrag til bedre kvalitetssikring,

Bedriften jobber ikke mot et mål om at roboter skal erstatte menneskelig arbeidskraft, men at robotene skal fungere som et supplement. I arbeidsoppgaver som tunge løft og monotone bevegelser, kan robotene gå inn og lette arbeidet.

GJ Machine har også motorer og gear som lagervare, og en rekke anerkjente leverandører i sitt nettverk. Det gjør at de både kan tilby rask service i tillegg til god kvalitet.

– Som en relativt liten aktør, hender det at vi får spørsmål om vi er i stand til å løse utfordringer som er svært kompliserte. Men det er sjelden noe problem. Som systemintegrator for ABB Robotics, som et stort konsern i ryggen, finner vi en løsning på det meste.

KOMPETANSE OG KJENNSKAP AV DITT ANLEGG

Når noe er galt, ødelagt eller bare trenger vedlikehold, er det viktig å få levert de nødvendige komponenter raskt og effektivt. Like viktig er det at du får de rette komponentene, som passer inn i produksjonsprosessen og som har spesifikasjoner til å utføre jobben den skal gjøre.
Med oss er du sikret en samarbeidspartner som kjenner deg og ditt anlegg, og som i mange tilfeller også har levert utstyr til deres anlegg. Dette sikrer deg rask og kompetent hjelp til å finne den rette løsningen.

 

TJENESTER/INFO

Viktige fordeler ved bruk av våre tjenester

  • Tegner og produserer etter kundens ønsker
  • Rask og god oppfølging
  • Liten administrasjon, den som tegner er med på produksjon og ferdigstilling av anlegg
  • Gode priser og betingelser
  • Allsidig ekspertise

Informasjonsforespørsel ?
Fortell oss hva Du/Dere ønsker og hvordan vi kan kontakte Deg/Dere ved å
sende en epost med beskjed eller ringe hvis Du/Dere ønsker:

  • at en salgsmedarbeider til å ta kontakt med deg
  • et pristilbud
  • å bestille produkter
  • andre forespørsler

Planløsningen med riktig logistikk og funksjonelt utstyr er viktige faktorer for driftssikre anlegg. Vi har lang erfaring og stor kompetanse. Konsulenten følger prosjektet, lite eller stort, fra begynnelsen til ferdig montert og igangkjørt anlegg med opplæring i bruk av tekniske utstyr etc.
Vår tegneavdeling som benytter AutoCAD og består av tekniske tegnere med solid bakgrunn i faget. Plantegningene inneholder beskrivelse av utstyret med opplysninger om elektriske og tekniske data.
Bred kompetanse innen pneumatikk, hydraulikk, elektro og PLS-styringer.

 

 


OMBYGGING AV EKSISTERENDE ANLEGG

Er dere ikke fornøyd med det eksisterende anlegg???
Med vår kunnskap går vi igjennom anlegget med brukere og sammen finner en bedre løsning for akkurat det anlegget. Det kan være plantegninger, flytting og ombygging etc.


MONTASJE

Montasje og igangkjøring er viktig faktor.
Vi utfører montering og sammenstilling av levert utstyr.
Vi samkjører eksisterende og nytt utstyr med løsninger for grensesnitt mellom andre leverandørers levert og eksisterende utstyr.
Oppfølging de første driftsdager for opplæring og justering.

 


BETINGELSER

Våre levering-, betaling- og garantibetingelser følger standardene NL 01 (levering av utstyr uten montasje) og NLM 02 (levering av utstyr med montasje).

Ring etter forespørsel om digital/papirutgave.