Om oss

GJ Machine AS  har spesialisert seg på automatisering og skreddersydde løsninger for næringsmiddelindustrien og annen prosessindustri. Vi er produsenter med 30 års erfaring i bransjen som utvikler og konstruerer maskiner og utstyr i samarbeid med kunden.

 GJ Machine AS har i dag en kundemasse fra Lindesnes til Nordkapp. Firmaet  importerer en del maskiner for å gjøre leveranser komplett. Firmaet holder til på Furlia Industriområde i Skodje kommune i Møre og Romsdal.

 Vi er behjelpelig å finne løsninger til deres fabrikk, produksjon, pakkeri etc. Vi har jobbet med stål i 30 år, rustfritt for det meste.  Automasjon er fremtiden, der er vi innovatører. Se hva vi har laget her på vår hjemmeside, dette er bare en brøkdel av hva vi kan. Så er du i tvil om vi er de rette for din bedrift, så send oss heller en epost og spør, da får du i allefall et svar! Vår kompetanse i dette faget er heldigvis ikke bransjerelatert, men material relatert! Selv om vi har stor fokus på næringsmiddelindustrien, så ser vi at vi kan brukes på mange andre områder i forhold til vår kompetanse! 

KOMPETANSE OG KJENNSKAP AV DITT ANLEGG

Når noe er galt, ødelagt eller bare trenger vedlikehold, er det viktig å få levert de nødvendige komponenter raskt og effektivt. Like viktig er det at du får de rette komponentene, som passer inn i produksjonsprosessen og som har spesifikasjoner til å utføre jobben den skal gjøre.
Med oss er du sikret en samarbeidspartner som kjenner deg og ditt anlegg, og som i mange tilfeller også har levert utstyr til deres anlegg. Dette sikrer deg rask og kompetent hjelp til å finne den rette løsningen.

 


TJENESTER/INFO

Viktige fordeler ved bruk av våre tjenester

  • Tegner og produserer etter kundens ønsker
  • Rask og god oppfølging
  • Liten administrasjon, den som tegner er med på produksjon og ferdigstilling av anlegg
  • Gode priser og betingelser
  • Allsidig ekspertise

Informasjonsforespørsel ?
Fortell oss hva Du/Dere ønsker og hvordan vi kan kontakte Deg/Dere ved å
sende en epost med beskjed eller ringe hvis Du/Dere ønsker:

  • at en salgsmedarbeider til å ta kontakt med deg
  • et pristilbud
  • å bestille produkter
  • andre forespørsler

Planløsningen med riktig logistikk og funksjonelt utstyr er viktige faktorer for driftssikre anlegg. Vi har lang erfaring og stor kompetanse. Konsulenten følger prosjektet, lite eller stort, fra begynnelsen til ferdig montert og igangkjørt anlegg med opplæring i bruk av tekniske utstyr etc.
Vår tegneavdeling som benytter AutoCAD og består av tekniske tegnere med solid bakgrunn i faget. Plantegningene inneholder beskrivelse av utstyret med opplysninger om elektriske og tekniske data.
Bred kompetanse innen pneumatikk, hydraulikk, elektro og PLS-styringer.

 

 


OMBYGGING AV EKSISTERENDE ANLEGG

Er dere ikke fornøyd med det eksisterende anlegg???
Med vår kunnskap går vi igjennom anlegget med brukere og sammen finner en bedre løsning for akkurat det anlegget. Det kan være plantegninger, flytting og ombygging etc.


MONTASJE

MONTASJE OG IGANGKJØRING EN VIKTIG FAKTOR
Vi utfører montering og sammenstilling av levert utstyr.
Vi samkjører eksisterende og nytt utstyr med løsninger for grensesnitt mellom andre leverandørers levert og eksisterende utstyr.
Oppfølging de første driftsdager for opplæring og justering.

 


BETINGELSER

Våre levering-, betaling- og garantibetingelser følger standardene NL 01 (levering av utstyr uten montasje) og NLM 02 (levering av utstyr med montasje).

Ring etter forespørsel om digital/papirutgave.